Vi vil udnytte digitaliseringen og fastholde vores gode kunder!

Det gør ebmpapst Denmark ApS blandt andet ved at ansætte Jon Pejtersen (se bill.) og Silje Berg. Læs mere om deres syn på de nye stillinger. Virksomheden har siden 1963 produceret, rådgivet om og solgt ventilatorer og motorer. Den har i de seneste år udnyttet den nyeste teknologi til at producere de populære EC-ventilatorer. ebmpapst har med den rigtige rådgivning og energieffektive produkter sparet både miljøet og kunderne for unødvendige belastning og omkostninger.

Den stigende efterspørgsel har medført at ebmpapst nu udvider forretningen med nye kræfter. I september ankom ingeniøren Peter Lund Plechinger, som i dag fungerer som produktspecialist. Siden da har den familieejede virksomhed ansat to nye medarbejdere.

Mere fokus på den gode rådgivning
Kunderne vil og kan fortsat forvente et stort fokus på rådgivningen. ebmpapst mener at det er vigtigt at være med fra start til slut, i alt fra komponentsalg og udskiftning, til større projekter hvor det kræver den rigtige ekspertise, for at opnå mest optimale løsning. Dette fokus kræver gode rådgivere. Derfor blev Jon Pejtersen ansat i salgsteamet 1. oktober 2017. Han vil fremadrettet sidde i Brøndby og vurdere løsninger, samt rådgive vores kunder.

ebmpapst vil være de bedste
Indhentning af ny viden og kræfter skyldes ikke blot den høje efterspørgsel og sunde forretning. ”Vi er nødsaget til at følge med markedstendenserne og udnytte os af digitaliseringen, for at fastholde vores gode kunder. Vi har et klart mål om at det skal være nemt og givende at handle med os. Vi vil forblive de bedste i vores markeds-segment og det kræver at man kender og følger den efterspørgsel der eksisterer” siger den adm. Direktør Torben Kirkholt. Torben har i den forbindelse ansat Silje Berg til at udvikle og digitalisere virksomhedens forretningsprocesser. Mød alle vores medarbejdere her kontakt

Mød de to medarbejdere

Jon Pejtersen, Intern Sælger ebmpapst Denmark ApS

”Jeg er glad for at blive en del af noget større” siger den nye interne sælger hos ebmpapst Denmark

Jon Pejtersen er tiltrådt som intern sælger i ebmpapst Denmark, hvor han vil varetage salg og support, til dele af virksomhedens kunder. Han vil komme til at beskæftige sig med fejlsøgning, vurdering og rådgivning iht. optimering af installationerne med ebmpapst’s produkter.

”Jeg er meget glad for at være med på vognen til denne spændende udvikling med at optimere køling- og ventilationsprocesser. Det er et spændende job med næsten uanede udviklingsmuligheder.
Vi dækker et stort marked, som stadig er voksende, i en verden med fokus på vedvarende energi og energibesparelse. Samtidig er behovet og markedet for god ventilation større end nogensinde, hvilket jeg glæder mig til at være en del af”

Jon Renny Pejtersen er uddannet elektriker, og kommer fra lignende stilling i Weksøe A/S, hvor han har været i 2 år. Jon vil i ebmpapst bygge videre på sine stærke kompetencer inden for salg og kundeservice, samt gøre større brug af hans tekniske viden og interesse.

Silje Berg, Business developer ebmpapst Denmark ApS

”Det kan altid blive bedre og nemmere for kunden” mener den nye business developer hos ebmpapst Denmark

Silje Berg er tiltrådt som Business Developer i ebmpapst Denmark, hvor hun skal udvikle og digitalisere forretningen, både internt og eksternt.

”Vi står, i alle brancher, over for store muligheder og udfordringer, som følge af den hastigt voksende digitalisering og brug af ny teknologi. Der ligger en spændende og bestandig opgave i at kunne udnytte industri 4.0 rigtigt, for derved at få en succesfuld transformation, hele vejen rundt. Med blandt andet mere digitale forretningsmodeller, skal det blive endnu nemmere og bedre for kunden at handle med os. Jeg ser frem til at tænke innovativt og udvikle på en markedsledende virksomhed, hvor højtudviklede teknologiske produkter og energioptimering bliver en del af min hverdag. ”

Silje Berg kommer til virksomheden, efter knap 2 år i Siemens A/S. Her beskæftigede hun sig hovedsagligt med komponentsalg af automationsprodukter til installationsbranchen. Silje har en Bachelor i international sales and marketing og læser HD 2. del fra CBS

Jon Pejtersen, ebmpapst