GreenTech

Gennemgående Grøn.

Vi har samlet vores produktfilosofi under konceptet: GreenTech. 

GreenTech danner kredsløbet for vores produkter fra idé, over udvikling til produktion og distribution til anvendelse hos slutbrugeren.
GreenTech følger vores grundlæggers motto: ”Hvert nyt produkt vi skaber skal overgå dets forgænger mht. økonomi og bæredygtighed”.

GreenTech er anerkendt og certificeret.

Når vores engagement i bæredygtige, miljøvenlige produkter bliver hyldet offentligt, viser det os, at vi er på rette vej. I sidste ende er effektiviteten af GreenTech målbar. For eksempel ved at opfylde de strengeste krav for energidrevne produkter, som EU har fastlagt, til dato.
Disse krav blev fastlagt i 2015, men vores GreenTech EC blæsere opfyldte allerede kravene længe inden.

Desuden er vi glade for, at hele vores produktionskæde regelmæssigt står over for miljøspecialisters undersøgelser. Priser som:

  • Den tyske bæredygtighedspris.
  • Miljøprisen og miljøteknologisprisen for delstaten Baden-Württemberg.
  • Energieffektivitetsprisen for DENA, det tyske energibureau.
  • Køleindustriens pris.
  • IF Materiale prisen, eller
  • Elektra innovationsprisen.

viser klart, at vi kan leve op til vores høje standarder.

Læs mere om GreenTech her


Vores kunder drager fordel af GreenTech hver dag.

Hjertet i GreenTech er ebm-papst’s ekstremt energieffektive EC teknologi. Hvis mindre energi forbruges, vil omkostningerne til elektricitet blive lavere, men det er bare starten. GreenTech EC-teknologien betyder også, at motorer og ventilatorer kan styres og reguleres således, at de fleksibelt kan reagere på de krav til ydeevene der vil opstå. Dette gør en stor forskel, for intet er mere økonomisk fordelagtigt end en enhed der slukker sig selv, når der ikke længere er brug for den.

 

En anden bonus er den børsteløse kommutation. Dette gør det muligt for vores GreenTech EC-motorer at fungere helt slid frit, så de er langt mere støjsvage, har en højere ydeevne og har en langt længere levetid. Så selvom vores kunder reducerer deres elregninger dag for dag, får de samtidig fordelen af lange vedligeholdsintervaller, hvilket resulterer i endnu større omkostingsbesparelser på dele og arbejdskraft.

 

Grøn energi Ventilation