Energirenovering

Vores Energi-afdeling har i de seneste år haft i kraftig vækst i takt med den store efterspørgsel på energi- og tidsbesparende løsninger. Afdelingens arbejde består i at rådgive kunderne fra start til slut i større og mindre projekter inden for energirenovering.

Hvorfor energirenovering?

Det er ikke nødvendigt at investere i et splinternyt ventilationsanlæg for at få del i energibesparelserne og de andre fordele ved EC-teknologi. Som regel kan det bedre betale sig at renovere det eksisterende anlæg frem for at købe nyt. Det er enkelt og hurtigt at udskifte AC med EC, og det lavere elforbrug tjener hurtigt investeringen hjem. Det er i disse situationer hvor at vores energirenoverings-afdeling kommer ind i billedet. De hjælper og rådgiver dig igennem dit projekt.

En lang række ebmpapst-cases viser energibesparelser på 50–70% ved en udskiftning af standard AC-ventilatorer til fordel for energibesparende EC-ventilatorer med indbygget styring. Vi har eksempler fra bl.a. hospitaler, boliger, supermarkeder, produktion, kontor og landbruget.


Fra AC-EC

EC-ventilatorer hjælper dig med at spare energi, penge, tid og plads.

Dertil kommer integreret trinløs, støjsvag hastighedskontrol, lang levetid og enkel installation – produkterne har nemlig samme størrelse som de gamle strømslugende AC-produkter, de erstatter.

Læs mere


Finansiering af dit energirenoveringsprojekt.

ebmpapst og en af Danmarks største banker finansierer dit energiprojekt og yder funktionsgaranti på EC-ventilatorerne i hele leasingperioden.

Finansieringsaftale DK


Læs alle vores cases om energirenovering.

Vi har kundecases indenfor alle brancher. Ofte handler det om store energibesparelser ved optimering af ventilationsanlæg med ny teknologi,
men vi har også cases, hvor vores kunder har opnået andre fordele med vores EC-teknologi, f.eks. reduceret støjniveau.
Klik ind og se alle vores cases.

Cases


Kontakt Niels for mere information

Niels Knokgård
Markedschef
Energirenovering
niels.knokgaard@dk.ebmpapst.com
Tlf.: +45 43 23 11 35
Mobil: +45 40 25 55 71