Datacentre

 


ebmpapst datacentreI små, mellemstore og store virksomheder står IT- og telekommunikationssystemer over for stadig strengere krav til ydelse. Sikring af maksimal pålidelighed, information og kommunikation døgnet rundt og håndtering af meget komplekse applikationer, hurtigere processorer og den konstante stigning i computersystemets pakningstæthed kræver alle topydelse, især fra kølesystemet.

ebm-papst leverer god ekspertise og fremragende produktinnovationer, hvilket gør os til en teknologisk trendsætter, når det kommer til køleelektronik. Afprøvede produktserier har bevist deres enestående evne til at håndtere komplekse køleopgaver i mange tusinde standard- og kundespecifikke løsninger.

 


Elektronik innovationsmotor

Ventilator- og blæsersystemer til elektronikindustrien.

Innovation spiller ikke en større rolle i nogen anden industri. Der er ikke noget andet område, hvor forretningssucces er så afhængig af konstant effektivisering, hvor produktlivscyklusser er så korte, og hvor kundernes forventninger til strøm, kvalitet og pris er højere. Det kræver kraftfulde ventilator- og kølesystemer til brug i følsomme områder.

ebm-papst dækker stort set alle segmenter og sektorer inden for elektronikkøling med sit produktsortiment, der er enestående i hele verden. Tusindvis af standard- og specialløsninger, der spænder fra 25 mm til 1000 mm, fås i alle spændingskonfigurationer, design og motorversioner. Ventilatorer og blæsere, der understøtter fremskridt i udviklingen af ​​moderne elektronik med deres innovative teknologi, ydeevne og funktionalitet.

 

Kold luft til sikre processer

ebm-papst ventilatorer køler også elektronik i svejserobotter.

Produktivitet og kvalitet påvirkes negativt, hvis elektroniske kontrolsystemer og kraftelektronik, uanset om det er SMD-udstyr, skivefremstilling eller svejserobotter, ikke er tilstrækkeligt afkølet i fremstillingsprocesser. Brug af kvalificerede kølemoduler kan eliminere denne risiko.

Disse systemer og enheder bruger en række blæsere og blæsere fra ebm-papst. Systemet er en pålidelig del af det moderne industrielle landskab takket være deres kompakte størrelse og høje kølekapacitet.

I årevis er produkter fra ebm-papst, en kendt ingeniørpartner og producent af køleløsninger, blevet implementeret i mange enheder og systemer. Vores ekspertise og erfaring giver os mulighed for at give elektronikindustrien det skub fremad, de har brug for i et stigende konkurrencemiljø. Så du kan altid stole på at få den strøm, du har brug for.


ebmpapst datacenter


Skift til større pålidelighed

Driv- og kølesystemer til styreskabe

Produktivitetsniveauerne og levetiden for et helt system påvirkes, hvis et styreskab overophedes, hvilket forhindrer det i fuldt ud at udføre sin rolle som “hjernen” i en produktionslinje eller malerforretning, for eksempel. Meget effektive kølemoduler danner et pålideligt klimastyringssystem, der sikrer sikker drift.

Holdbare blæsere og styrekabinetsventilatorer med vedligeholdelsesfrie og yderst effektive EC-motorer bruges i en lang række designs og ydelsesklasser til at sprede effekttab væk fra effektelektronikken. Systemerne har forskellige installationsmuligheder, kan prale af høj kølekapacitet i de mindste rum og kan interaktivt integreres i enhedens logik, hvilket gør dem til en pålidelig del af moderne styreskabsteknologi.

Som en kendt ingeniørpartner og producent af kølesystemer til køleskabe er ebm-papst-produkter blevet brugt i mange applikationer i årevis. Så du kan stole på at få den strøm, du har brug for.

 

Se hele vores datacenter brochure her

 


Cases

 

Oticon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaynet