Services

Rådgivning

Vores ekspertise i avanceret motorteknologi, elektronik og aerodynamik er grundlaget for vores omfangsrige sortiment, og vi har kunder i alle brancher f.eks. ventilation, køling, opvarmning, telekommunikation, elektronik, automation samt medicinal- og bilindustrien.
Vi forsøger altid at finde den optimale løsning til kundens behov, og findes den ikke allerede, så udvikler, producerer og leverer vi en ventilator eller elektrisk motor, der er skræddersyet specielt til vores kunde. Vores ambition er altid et tæt og langsigtet samarbejde. Kontakt os altid for support og rådgivning.


FanLab

Vores 200 kvm store FanLab er vores åbne udviklings- og uddannelsescenter. Alle har mulighed for at låne lokalerne og mødefaciliteterne helt uden beregning. Flere kunder og samarbejdspartnere har valgt at bruge det indrettede showroom til diverse interne møder og kundearrangementer. Ønsker du og din virksomhed nogle spændende og innovative omgivelser ved jeres møde? Kontakt da Niels Knokgaard eller Jens Hedegaard for mere information.

  1. Download brochure DK
  2. Download brochure EN
  3. Arrangementer i FanLab


Finansiering med funktionsgaranti

Gennem ebmpapst og et af Danmarks største finansieringsselskaber, finansierer vi dit energiprojekt og yder fuld funktionsgaranti, på ventilatorerne, i hele leasingperioden.
Serviceaftalen på dine ventilationsanlæg kan også medfinansieres.

  1. Se vores brochure


Kontakt Niels Knokgaard for mere info

Niels Knokgård
Markedschef
Energirenovering
niels.knokgaard@dk.ebmpapst.com
Tlf.: +45 43 23 11 35
Mobil: +45 40 25 55 71