Om ebmpapst

En verden af ventilatorer og motorer

ebmpapst er en verdensførende og global virksomhed inden for udvikling, fremstilling og markedsføring af energieffektive ventilatorer og motorer.

Vores ekspertise i avanceret motorteknologi, elektronik og aerodynamik er grundlaget for vores omfangsrige sortiment, og vi har kunder i alle brancher f.eks. ventilation, køling, opvarmning, telekommunikation, elektronik, automation samt medicinal- og bilindustrien.

Vi forsøger altid at finde den optimale løsning til kundens behov, og findes den ikke allerede, så udvikler, producerer og leverer vi en ventilator eller elektrisk motor, der er skræddersyet specielt til vores kunde. Vores ambition er altid et tæt og langsigtet samarbejde.

GreenTech

Vores GreenTech strategi betyder, at vi arbejder for en bæredygtig udvikling i forhold til materialevalg, arbejdsprocesser og energieffektivitet.

GreenTech-ideen afspejler en simpel men klar filosofi, der går tilbage til vores virksomhedsprincip: “Hvert nyt produkt, som vi udvikler, skal være bedre end dets forgænger hvad angår økonomi, effektivitet og bæredygtighed”.

Det er ikke altid en nem opgave, da ebmpapst har mere end 15.000 forskellige produkter i sit sortiment, med endnu flere varianter. På trods af dette har vi formået, sammen med vores kollegaer i hele verden, at tænkte og handle i overensstemmelse med dette princip i flere årtier. Vi fortsætter, og bestræber os på at udnytte vores mange års knowhow, engagement og vores innovative tilgang til at omdefinere standarter med stadig mere effektive ventilatorer og motorer fra ebmpapst.

Download Green-tech brochuren

Læs mere om EC-teknologi