Topform under pres: AxiEco-serien

Hårde omgivende forhold hersker i ventilationen, aircondition og kølesektoren samt inden for maskinteknik. Hvis du ønsker at overkomme dem effektivt, har du brug for elektrisk og mekanisk robuste løsninger, der også fungerer på et højt effektivitetsniveau.

Ebm-papst løser problematikken med de stærke ventilatorer i AxiEco-serien. Med denne serie har ebm-papst formået at udvikle en række ventilatorer, der tilpasser sig perfekt til kravene til fordampere, kondensatorer, luftvarmere, varme samt pumper og koblingsskabe og generatorkølesystemer som mange andre applikationer.

Alle ventilatorer i AxiEco-serien imponerer med deres robusthed, høj ydeevne, lavt støjniveau og økonomisk drift.
Alt i alt er de: BEDST UNDER PRES. Med andre ord, de viser altid, hvad de er i stand til, når de er under høje tryk. De er særligt effektive til at bekæmpe højt modtryk i ventilations-, aircondition- og køleapplikationer: de er holdbare, yderst effektive og støjsvage.


Fordele AxiEco 200:

  • Høj effekttæthed op til 500W
  • Unikt designet ventilatorhjul med roterende karm
  • Fremragende effektivitet og reduceret støj
  • Kan klare backspinning – hvilket betyder problemfri opstart fra eksternt drevet revers
  • Op til 7% højere effektivitet

 


Ventilatorkurve


AxiEco imponerer

AxiEco 200 imponerer med sit innovative aerodynamiske design. Den er især velegnet til applikationer med høje trykkrav såsom InRow-køling. Det nye og innovative ventilatorhjul med roterende karm vægring er imponerende. Det unikke ventilatorhjulsdesign eliminerer åbningen mellem vingeenderne og ventilatorhuset, hvilket reducerer hvirvler og turbulenser.

I kombination med vores S-Force motor og højtydende elektronik opnår vi effekt på op til 500W med øget effektivitet og optimeret støj. Især hvor det betyder noget, er støjfordelen specielt bemærkelsesværdig, når den er installeret i applikationen. På trods af sin høje effekttæthed tilbyder AxiEco 200 også et bredt temperaturområde fra -20 til +60°C og gør det muligt at bruge det i forskellige anvendelsesområder. AxiEco 200 fås i 48VDC og med alle relevante godkendelser såsom VDE, UL/CSA, CCC, CE og ØK.


Læs mere her