ebm-papst på HI-messen

 

 

d.1-3 oktober 2019 løber hi Tech & Industry Scandinavia-messen af stablen for 55. gang i MCH Messecenter i Herning.

Flere end 700 udstillere vil i disse dage udstille deres nyeste teknologier inden for bla. Automation, robotter og produktionsudstyr.

 

 

 

ebmpapst ventilation messe

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ebm-papsts 15.000 ansatte og 18 topmoderne fabrikker, producerer hvert år mere end 60 millioner ventilatorer, hvor kvalitetsstyring, procesoptimering og grønne produktionsmetoder er grundlaget for konkurrencedygtige og energibesparende ventilatorer.

På messen vil ebm-papst selvfølgelig være repræsenteret. Vi kan findes i hal G stand 5610, hvor vi her vil fremvise vores nye og innovative løsninger inden for køling, komforventilation, procesventilation og energioptimering.

Vi vil bla. fremvise vores helt nye BoxFan og vores AxiBlade ventilatorer.

Hvis ovenstående ikke allerede har vakt din interesse, afholder vi en konkurrence, hvor det vil være muligt at vinde en 12 liters champagneflaske til en god nytårsfest. Det eneste du skal gøre er, at gætte luftmængden, som ebm-papst  ventilatorer leverer over champagneflasken ved, standen – det er ikke så let som det lyder!

Det er helt gratis at besøge os på messen. Det eneste du skal gøre er, at hente din gratis billet her: https://www.hi-industri.dk/besoeg-messen/hent-fribillet

messe ventilation ebm-papst