ebmpapst viser energibesparende ventilatorer

Besøg os på standen på Ajour, og se hvordan køle- og ventilationsanlæg kan energirenoveres. Der er 30-70% at spare på elforbruget og tilbagebetalingstiden er typisk mellem 1 og 3 år. Vi viser: Aksialventilatorer og kammerventilatorer med EC teknologi til køl og ventilation På standen kan du bestille en gratis screening af dine ventilationsanlæg og få beregnet besparelse og tilbagebetalingstid. ebmpapst er en verdensførende og global virksomhed, som igen i år udstiller på den årlige Ajour. Maskinmestrenes erhvervskonference Ajour vil finde sted d. 23.-24. november i Congress Center, Odense. Her vil ebmpapst´s adm. direktør, Torben Kirkholt, sammen med virksomhedens produkt- og markedschefer, stå klar til at fortælle og rådgive om deres energieffektive ventilatorer og motorer.

Med på standen, tager ebmpapst sin ekspertise i avanceret motorteknologi, elektronik og aerodynamik, som er grundlaget for deres omfangsrige sortiment. De har kunder i alle brancher f.eks. ventilation, køling, opvarmning, telekommunikation, elektronik, automation samt medicinal- og bilindustrien, så tøv ikke med at komme forbi og få en god snak med dem.

De rådgivende medarbejdere forsøger altid at finde den optimale løsning til kundens behov, og findes den ikke allerede, så udvikler, producerer og leverer de en ventilator eller elektrisk motor, der er skræddersyet specielt til kunden. Deres ambition er altid et tæt og langsigtet samarbejde. Virksomheden håber at messen vil lægge op til gode dialoger med fremadrettede samarbejdspartnere. ebmpapst har stand nr. 3316.

Ajour 2017 åbningstider:

Torsdag d. 23. november kl. 08.30 – 18.30

Fredag d. 24. november kl. 08.00 – 14.30.

Adressen er: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ

Se programmet her

ebmpapst på Ajour messe 2017