ebmpapst sponsorerer træningsudstyr til CUT

ebmpapst understøtter en sund livstil, om så det omhandler ordentlig luftcirkulation & udskiftning, reducering af CO2 eller noget helt tredje.

Derfor har ebmpapst indgået en aftale med den københavnske sportsorganisation CUT (Copenhagen Urban Training) om at sponsorere splinternyt træningsudstyr.Hvad er CUT?

CUT beskriver dem selv på følgende måde:

“Trænger din hverdag til et skud frisk luft, røde kinder, vind i håret, skidt på knæene, høje grin, ømme muskler og sved på panden? Og måske alt sammen toppet med fællesskab og samvær med andre der har det lidt på samme måde?
Så vær med når vi en gang om ugen mødes til en omgang CUT.

Cut står for Copenhagen Urban Training, og er som navnet hentyder, et fællesskab, der udnytter byens rum og faciliteter til bevægelse, leg og træning.
Det kan både være surt, svært og uoverskueligt at hoppe i træningstøjet og ud af døren, men sammen med andre kan det faktisk blive både sjovt og nemt. Samtidig byder byen på masser af muligheder som ovenikøbet er gratis.

Cut lyder måske lidt for råt, men i cut må alle være med, og vi vil sørge for at alle føler sig inkluderede i træningen lige meget hvilken fysisk formåen du møder op med.

Cut vil hovedsageligt bygge på principper fra træningsformen HIT, hvor styrketræning og puls følges ad og sørger for et højt træningsudbytte på kort tid. Hvis det lyder ulideligt, så bare rolig – vi vil gemme det bag leg, samvær og variation!”

ebmpapst CUT

CUT træning i fuld gang en solrig dag i september 2020 (Foto | CUT)


 

 

 

 

 

ebmpapst CUT