Køleløsninger fra ebm-papst til alle systemer relateret til opladning af elbiler

Når elektricitet behandles, lagres og bruges, dannes der varme, som skal bortledes. ebm-papsts serie af ventilatore tilbyder kompakte løsninger til dette med komplet effekttæthed – og på en måde, der sikrer kraftig beskyttelse mod miljøpåvirkninger sammen med uovertruffen støjsvaghed.


electromobility


Fordelene ved ebm-papst løsninger til elektromobilitet:

  • Stort udvalg og uovertruffen effektivitet med omkring 20.000 forskellige produkter til alle tænkelige anvendelser og størrelser.
  • Fremragende økologisk og økonomisk ydeevne takket være holdbare DC- og GreenTech EC-motorer.
  • Enestående effektivitet, der giver dig mulighed for at yde et aktivt bidrag til at spare ressourcer og reducere dine energiomkostninger på samme tid.
  • Optimal beskyttelse under ekstreme miljøforhold.
  • Intelligent styring til køling efter behov.
  • Minimum støjniveau takket være behovsorienteret delbelastningsdrift.

Ladestation

Den varme, der genereres ved opladning, påvirker ladestationen. Pålidelig køling af ladekablet og effektelektronik er nødvendig, så ydeevne og levetid ikke påvirkes negativt.

Med omkring 20.000 forskellige produkter tilbyder ebm-papst den rigtige løsning til enhver tænkelig elektromobilitetsanvendelse.

De holdbare DC- og GreenTech EC-motorer sikrer enestående effektivitet. Dette bidrager aktivt til at spare ressourcer.

charging station electromobility

 


Batteriopbevaring

Batteriopbevaringssystemer har brug for et optimalt temperaturområde, så de fungerer effektivt. Dette kræver et intelligent termisk styringssystem.

Vores styresystemer muliggør behovsbaseret køling. Det betyder, at ventilatoren styres på en sådan måde, at den kun leverer så meget kølekapacitet, som situationen til enhver tid kræver.

battery storage electromobility


Frekvensomformer

Frekvensomformere skal beskyttes mod overophedning med et kølesystem. Varmen afkøles via en vand/luft varmeveksler eller direkte.

Vores ventilator- og kompakte ventilatorløsninger tilbyder maksimal driftssikkerhed selv under barske omgivende forhold. De kan modstå kontinuerlige temperaturændringer, sollys og andre vejrforhold uden problemer, hvilket gør dem ideelle til udendørs applikationer

variable frequencies electromobility


Download brochuren her

katalog electromobility

electromobility