FanTalk

Få fascinerende indsigt i kompakt-ventilatorer. En tredelt serie af online seminarer afholdt på torsdage, starter den 15. april.


FanTalk ebmpapst ventilation messe

 


Hvis du vil være på bolden, er det afgørende at være up-to-date på innovative produktløsninger. Derfor er vi glade for at invitere dig til ebmpapst FanTalk.

Vi vil gerne fremvise vores nyeste innovationer vedrørende kompakt-ventilatorer i en kortfattet præsentation, der varer omkring 20 minutter, der finder sted torsdag. Vi besvarer dine spørgsmål direkte i en live chat.

ebmpapst‘s kompakt-ventilatorer er velegnede til utallige applikationer, så du er sikker på at finde den perfekte løsning til dine behov. For at supplere vores seminarer giver vores online platform yderligere nyttige oplysninger såsom brochurer og videoer.

Tilmeld dig og din virksomhed en eller flere datoer! For at se præcis hvilke løsninger vi viser, skal du blot fortsætte med at læse.

… Vi glæder os til at se dig!

TILMELD DIG HER


Oplev kompakte løsninger til at tackle vanskelige udfordringer i vores FanTalk

Vi ser frem til at se dig på et eller flere af følgende online seminarer:

// 15. april:

DiaForce diagonal kompakt-ventilatorer til at køle elektronik

Oplev en diagonal kompakt-ventilator, der opnår op til 50% større luftydelse, mens den producerer 6 dB (A) mindre støj, takket være dens kombinerede aksial- og centrifugal-flow.

// 22. april:

RV45 / RVE45 centrifugalventilator med højt tryk og reguleringsdynamik

Find ud af, hvorfor RVE45 er et alsidigt produkt til brug i mange industrielle applikationer, takket være dens store reguleringsdynamik og høje statiske trykøgning.

// 29. april:

AxiForce aksial kompakt-ventilator til applikationer der involverer højt modtryk

Få fascinerende indsigt i, hvordan AxiForce giver en fremragende ydelse i applikationer der involverer højt modtryk
– samtidig med at den er forbløffende stille.


 

FanTalk ebmpapst ventilation messe