Den nye BoxFan fra ebmpapst kan ny findes på vores hjemmeside

 

BoxFan er en nyudviklet serie af boksventilatorer, med de nyeste og mest energibesparende EC ventilatorer indbygget. Produktserien består af 3 forskellige kabinetstørrelser; BoxFan 500, BoxFan 700 og BoxFan 900, som kan fås med et traditionelt rundt afkast eller et åbent firkantet afkast til luft.

Datablade og brugermanualer på alle størrelser af BoxFan kan findes her.

GreenTech boxfan ventilator ebmpapst grøn energi


Op til 20.000 m3h

BoxFan serien består af 7 modeltyper, med hver sin størrelse af EC ventilator indbygget. Den mindste BoxFan med den mindste EC ventilator kan yde op til 1.350 m3h, og den største BoxFan med den største EC ventilator kan yde op til 20.000 m3h.

Alle BoxFan er splitmodeller

I Danmark har vi mange etage-ejendomme, hvor der er installeret udsugningsventilatorer, til køkken og bad, på loftet i ejendommen. Loftslemmen er, i mange tilfælde, ikke større end 500×500 mm, og den lille plads giver udfordringer når ejendommen ønsker at udskifte den gamle ventilator med en ny og energibesparende ventilator. Derfor er BoxFan designet som splitmodeller, så BoxFan 500 og alle delene på en BoxFan 700 kan passere gennem en loftslem på 500×500 mm. Sagt på en anden måde, betyder det at der kan udsuges op til 10.000 m3h fra loftet, med en ny og energibesparende BoxFan.

Nem at installere

Om det er etage-ejendomme eller andre bygninger, så skal boksventilatorer typisk installeres hvor der er små og besværlige adgangsveje. BoxFan består kun af 4 dele, som er samlet med snaplåse og skruer, så det er nemt og hurtigt at skille og samle en BoxFan.