Kraftfuld, kompakt, stille:
RVE45 DC Centrifugal ventilatoren.

 


Et hurtigt overblik

  • Høj dynamik og rotor-acceleration på op til 40 rev/ms med statisk tryk på over 5.000 Pa
  • 12 og 24 V varianter tilgængelige
  • Volumenflow op til 533 I/min muligt
  • Optimalt designet til dynamisk luftydelse ved højt statisk tryk
  • Udstyret med en kraftig og yderst effektiv EC intern-rotor motor
  • Hurtig tilpasning til trykændringer
  • Sikkert og hurtigt skift mellem højt og lavt tryk muligt

 


Udviklet til medico-branchen.
Perfektioneret til andre brancher.

RV 45 blev udviklet til specielle krav til medicinsk ventilationsudstyr. Den kompakte DC-centrifugalventilator viste sig at være ideel inden for medico-området. Nu er den blevet videreudviklet til brug i industrielle applikationer og bliver relanceret på markedet som RVE45. Blæseren beviser hvad der kan leveres, hvor der kræves dynamisk luftlevering med en høj statisk trykforøgelse på meget lidt plads. På grund af dens specielle egenskaber kan den ekstremt kompakte blæser implementeres i meget forskellige industrielle applikationer. RVE45 består hver test med bravour, hvad enten det gælder brændselsceller, røgdetektionssystemer eller emballeringsmaskiner. Den ekstremt dynamiske EC interne rotormotor håndterer lynhurtig tilpasning til dynamiske trykændringer og skifter både hurtigt og pålideligt mellem et højt og betydeligt reduceret statisk tryk. Den høje hastighed på op til 50.000 o/min producerer nøjagtigt den krævede effekt, hjulpet af rotorens lave inertimoment. Vibrationsabsorberende materialer og ideel aerodynamik sikrer særlig støjsvag drift – over en periode på mange år takket være vedligeholdelsesfrie kuglelejer.


Mange frihedsgrader ved konstruktion af vakuumløfter.

Vakuumløftere kræver meget varieret og skiftende tryk. Højt tryk kræves, når man løfter og holder genstande. Dette kan bruges til at generere et stærkt vakuum. Ved sænkning af varer er det imidlertid nødvendigt med et hurtigt fald i tryk, hvilket garanterer, at varen frigøres øjeblikkeligt. Vakuumløftere bruges i mange områder: et eksempel er inden for postordresektoren. Med RVE45 løber kabler ikke over robotarmen, hvilket øger konstruktionsfriheden markant.

Effektiv batteri-drift til åndredrætsværn.

I produktionsanlæg er der arbejde, der kun kan udføres ved hjælp af åndedrætsmasker, for eksempel arbejde med lakering. Ved at installere RVE45 i masken er iltforsyningen garanteret. Det samme gælder for effektiv fjernelse af den brugte åndedrætsluft. På grund af den kompakte design af centrifugalventilatoren er både maskens størrelse og vægt behageligt for brugeren, og systemet kan også drives effektivt med et batteri.

Ekstremt stille drift til trykaflastende madrasser.

RVE45 pumper de luftfyldte kamre i en madras op, som ændrer patientens position og forhindrer således tryk-skader. Ventilatoren fungerer meget støjneutralt, hvilket betyder at patientens søvn ikke forstyrres.

Kompakt og støjsvagt til mobile udsugningssystemer og filtrering.

Hygiejne spiller en central rolle i neglesaloner. Kosmetologers og kunders helbred er endnu vigtigere. Derfor må det fine støv fra negleslibemaskinen ikke sprede sig rundt i hele neglesalonen.  For at dette ikke sker, er der specielle udsugningssystemer, der altid gør brug af en blæser. I den ideelle konstruktion er blæseren meget kompakt, kraftfuld og støjneutral, ligesom RVE45 fra ebm-papst.

For præcise tryk ved fyldning af bobleindpakning.

Så varer når deres modtagere sikkert, polstret og beskyttet. Ofte beskyttes skrøbeligt indhold ved hjælp af bobleindpakning. Bobleindpakningen produceres på specielle emballeringsmaskiner. RVE45 fra ebm-papst spiller en vigtig rolle i disse. Med korte, præcise trykstød sikrer blæseren, at individuelle luftkamre er ordentligt oppustet, men aldrig sprænger.