Aktiv ventilation og medicinsk HEPA-filter forbedrer søvnkvaliteten.


Projekt Beskrivelse

FreshBed, designet af Van Doornewaard fra Holland, er et søvnsystem, som har en unik og innovativ kombination af klimastyring med aktiv luftstrømsteknologi. Dette system er specielt designet til hoteller, der ønsker at tilbyde deres gæster en særlig søvnkomfort.

Når det kommer til sengen, afhænger kvaliteten af ​​vores søvn af tre faktorer: ergonomi, sengeklima og sengehygiejne. Ifølge både videnskaben og forbrugerne kan de største forbedringer i søvnkvalitet opnås ved at forbedre sengens klima og hygiejne.

ebmpapst ventilation


Applikation

FreshBed-søvnsystemet:

En lydløs enhed inde i sengebunden filtrerer luften fra soveværelset gennem et medicinsk HEPA-filter. ebm-papst centrifugalblæseren RET108 transporterer blidt luften gennem den ergonomiske madras til din krop. Termostaten inde i luftgeneratorenheden overvåger konstant luftstrømmen og holder den på den ønskede temperatur. Denne intelligente aktive luftstrømsteknologi muliggør en hurtigere, dybere og længere søvn. Dette resulterer i reduktion af søvnafbrydelser og sved og holder din madras tør og frisk.


Det medicinske HEPA-filter i klimasystemet sørger for, at den cirkulerende luft løbende renses. Dette omfatter indfangning af svampe, fint støv, bakterier, pollen, virusbærere og husstøvmider. Luftfugtigheden i en konventionel seng overstiger ofte 70 % på grund af sved.

I en konventionel seng absorberer madrassen omkring 120 liter sved per person om året. FreshBed holder luftfugtigheden i sengen i det optimale område på 40 – 60%.

ebmpapst ventilation


Fordele ved ebm-papst

Det højeste kundekrav var blæserens lave støj. På grund af dens three-core motor med integreret, super støjsvag kommuteringselektronik er blæseren næsten lydløs og derfor den perfekte løsning til denne applikation. Den har et bredt blæserhastighedsområde (fra 350 rpm op til 2400 rpm), for løbende tilpasning af luftstrømmen efter funktion og kundebehov.

ebm-papst leverede 1.500 blæsere til kunden FreshBed (ultimo 2020/begyndelsen af ​​2021), og 1.500 blæsere er stadig bestilt for 2021.

ebmpapst ventilation


ebmpapst teknisk data ventilation


 

ebmpapst ventilation