ebm-papst og Novuqare leverer pålidelige produkter til medicinalindustrien

På hospitaler og praksisser verden rundt benytter læger, tandlæger og dyrlæger medicinaludstyr fra Novuqare, et hollandsk firma med kun 18 medarbejdere. Deres hemmelighed til succes er at balancere de tre elementer – innovation, produktion og en tæt kundekontakt.

Et af Novuqares vigtigste produkter, er en medicinsk forsegler til steril indpakning af medicinske instrumenter. Novuqare er også Philips Healtcares foretrukne leverandør.

Vi producerer forskellige enheder som en kontraktproducent for den medicinske sektor,” siger administrerende direktør Iwan van Vijfeijken. ”Takket være vores medicinkse certificering, har vi lov til at fremstille sådanne medicinkse apparater af høj kvalitet.”


Super stille drev

Forsegleren er så stille grundet den integrerede ebm-papst motor. Ifølge van Vijfeijken er motoren forseglerens vigtigste komponent.

”Motoren fra ebm-papst sikrer, at forsegleren tjener sit formål så godt som muligt, helt stille og med top kvalitet. Emballagen bliver forseglet godt, men ikke for tæt, hvilket ofte er et præcisionsarbejde. Motorerne fra ebm-papst er meget pålidelige og fejler praktisk talt aldrig.”

Novuqare har samarbejdet med ebm-papst i mere end ti år. Dengang forlod virksomhedens først forsegler produktionslinjen i Rosmalen.

”Samarbejdet har været fremragende fra begyndelsen. Der er ingen kompilcerede kommunikationskanaler, og hvis der opstår et problem løses det med det samme. Takket været deres tekniske ekspertise og høje kvalitetsstandarder er ebm-papst førende inden for deres sektor. Ting som innovation og bæredygtighed har høj prioritet her. Der er det vi har til fælles”