RadiCal fås nu i blæserhus.

 

RadiCal-serien af bagudkrummede GreenTech EC ventilatorer kan nu installeres i et specielt blæserhus. Denne all-in-one løsning består af ét ventilatorhjul, en GreenTech EC-motor med integreret kontrolelektronik og et blæserhus som alle er perfekt matchet til ideel funktionalitet, effektivitet og akustik.

Ekstremt højeffektive GreenTech EC-motorer fra 25 til 510 Watt er nu til rådighed. De har en imponerende effektivitet, der er over 30% højere end effektiviteten af sammenlignelige centrifugalblæsere.

 


 

Særlige funktioner omfatter volumenstrømsmåling med en lufthastigheds-måler, fugtigheds- og temperatursensorer placeret i luftstrømmen, en MODBUS RTU-grænseflade og forbindelser til yderligere sensorer, til yderligere temperatur og fugtigheds overvågning. Det betydeligt reducerede støjniveau er en ekstra fordel – især til boligapplikationer. Sammenlignet med centrifugalblæsere med samme luftydelse er RadiCal i blæserhus 3,5 dB(A) mere støjsvage.

Desuden er det ekstremt nemt at installere RadiCal ventilatorer fra ebm-papst, grundet vores Plug & Play design.

– RadiCal i blæserhus også tilgængelig med en 2-polet, én faset AC motor.

 

Styrer sig selv.
RadiCal i blæserhus styrer sig selv autonomt med maksimal præcision og frit programmerbare luftstrømme. Hvis modtrykket ændrer sig, ændrer elektronikken automatisk lufttrykket RadiCal leverer hvorved volumenstrømmen forbliver konstant. Præcision på hele ±1% opfylder alle nuværende krav.

 

Smart løsning.
Takket været integrerede sensorer til måling af luftstrøm, fugtighed og temperatur og mulighed for tilslutning af ekstra eksterne sensorer, er RadiCal forberedt til alle krav og behov.

RadiPac Ventilation ebmpapst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RadiPac ventilation ebmpapst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om RadiCal her

 


Designet til fremtiden: RadiCal i blæserhus

 

Direktivet om miljøvenligt design har meget strengere krav til boligventilationsenheder. Disse enheder skal have dokumenterede forbedringer i energieffektivitet og skal være automatisk justerbare. Og af stor betydning, skal ventilatorer til brug i bolig være særligt lydsvage.

Den bagudkrummede centrifugal ventilator med blæserhus fra ebm-papst er betydeligt mere effektiv end fremadkrummede ventilatorer og tillader præcis afbalancering og kontrol af ind- og udgående luftstrømme.

– En afgørende fordel: På bagudkrummede ventilatorer skal luftstrømnings-sensorer efterfølgende påbygges hvilket er en både dyr og tidskrævende proces. Med den nye Plug & Play løsning fra ebm-papst, er denne sensor og andre funktioner allerede integrerede. Typiske anvendelser for RadiCal i blæserhus omfatter central ventilation, enheder til enkelt- og flerfamiliehuse samt industrielle applikationer.

Seks grunde, der gør os til den ideelle partner:

  1. Vores systems ekspertise: Som eksperter inden for avanceret motorteknologi, elektronik og aerodynamik, leverer vi systemløsninger fra én enkelt kilde.
  2. Vores opfinder-gen: Vores 600 ingeniører og teknikere vil udvikle løsninger, der passer netop til dine behov.
  3. Vi er førende inden for grøn teknologi: Med vores EC-teknologi og Green-Intelligence, kombinerer vi den højeste energieffektivitet med fordelen ved ”Internet of Things” og digitalt netværk.
  4. Nærhed til vores kunder: Gennem vores 49 kontorer verden over.
  5. Vores kvalitetsstandard: Vores kvalitetsstyring er kompromisløs ved hvert trin i processerne.
  6. Vores bæredygtige tilgang: Vi tager ansvar med vores energisparende produkter, miljøvenlige processer og sociale forpligtelser

 


Kontakt vores afdeling for energirenovering hvis du har yderligere spørgsmål

 

Jens Hedegaard
Energirenovering
jens.hedegaard@dk.ebmpapst.com
Tlf.: +45 43 23 11 34

Kontakt Jens Hedegaard

Niels Knokgård
Energirenovering
niels.knokgaard@dk.ebmpapst.com
Tlf.: +45 43 23 11 35

Kontakt Niels Knokgård

 

RadiCal ventilation blæserhus